laulutunnit

Voice your soul.
Soul your voice.

Laulunopetus intuitiivisesti

Opetan laulua ja äänenkäyttöä omalla intuitiivisella tyylilläni.
Yhdistelen oppeja äänen akateemisesta maailmasta intuitiiviseen ymmärrykseen ja oppimiseen, jossa tavoitteena on oppilaan oman sisäisen yhteyden herääminen ja vahvistaminen.

Intuitiiviset laulutunnit

Lähtötasosi tunneille ilmoittautuessa voi olla mitä tahansa vasta-alkajasta ammattilaiseen. Laulunopiskelu lähtee liikkeelle aina siitä missä sinä olet, ja johtaa omaa ainutlaatuista reittiään sinne, minne olet halukas kulkemaan.

Opetukseni perustuu näihin elementteihin:
 • Sisäinen keho-mieli-sielu -yhteys
 • Luonnolliset, primitiiviset ääni- & laululihakset

  ja niiden
 • Intuitiivinen toiminta, eli laulaminen ja sydänpuhe

Ohjaan intuitiivisia meditaatioita sekä äänijoogaa keho-mieli-sielu-yhteyden avaamiseksi. Kun yhteys on auki, on äänen tekninen harjoittaminen helpompaa. Zenimäisellä otteella lähestymme laulun anatomiaa kehossasi, jota tarvitset terveeseen ja kauniiseen äänentuottoon.
Syy ongelmiin on yleensä se, että luonnolliset äänentuottoon osallistuvat lihakset eivät ole aktiivisena, toimi oikein tai äänentuotossa ovat jopa väärät, tarpeettomat lihakset mukana. Tästä aiheutuu erinäisiä ongelmia ja hankaluutta laulamiseen.

Oikein toimiessaan, laulaminen tuntuu yhtä vapaalta kuin hengittäminen.

Ja tätä tuntemusta haluan oppilailleni tarjota.Oikeiden lihaksien löytyminen vaatiikin keskittymiskykyä, ja siksi kyky hiljentyä onkin ensiarvoisen tärkeää, jotta voimme kuunnella kehon hienovaraisia tuntemuksia ja oppia niitä.
Ääniharjoitteet ovat monipuolisia ja aktivoivat eheää äänenkäyttöä.

Laulut joita laulamme ovat sinun kiinnostuksesi mukaisia kappaleita eri genreistä sekä intuitiivista improvisaatiota erilaisiin taustoihin.
Valitsen sinulle intuitiolla kappaleita, jotka palvelevat kehitystäsi laulajana. Jokainen laulu on kuin erilainen polku, jonka kulkemisesta opit jotakin uutta. Improvisointi kehittää kykyäsi luoda omaa polkua laulajana, sekä rohkeutta ihmisenä.

Huomioin myös tunnetyöskentelyn osana laulunopiskelua. Autenttiseen esiintymiseen ja aitoon sydämestä-sydämeen laulamiseen tarvitaan tunneyhteys ja siksi myös laulunopettajana haluan tarjota työkaluja sen kehittämiseen.

Jos tarvitset apua äänenkäyttöön esim. puheessa, sopii intuitiivinen äänenkäyttö myös sinulle. Tällöin keskitymme teemoihin äänen laadussa & voimakkuudessa, sekä mahdollisiin ongelmiin kuten kykenemättömyys huutaa/kuiskata ja erilaiset käheytymisongelmat. Jos olet epävarma voinko auttaa ääniongelmasi kanssa, laita viestiä niin vastaan mielelläni.
Intuitiivisessa äänenkäytössä säilytämme kaiken muun tunneilla, mutta vaihdamme laulamisen ääniharjoituksiin, jotka eheyttävät arkielämän äänenkäyttöä. Myös sydänpuhe, eli sydämestä käsin puhuminen aktivoituu kun intuitiivinen ääni löytää reittinsä sinussa.

Jos et pääse studiolleni Ouluun, opetan sinua Zoomin välityksellä laadukkaalla video- ja ääniyhteydellä.

Laulutunnit pidetään lähtökohtaisesti ma-to iltaisin klo 16-20 välissä.

Hinnasto:
 • Yksittäinen tunti 50min 50€
 • Tutustumistunti (uusille asiakkaille) 30min 25€

Tuntipaketit viikkotuntilaisille:

 • 4x50min 180€
  á 45€
  voimassa 6vko ostosta
 • 8x50min 340€
  á 42,5€
  voimassa 12vko ostosta
 • 16x50min 600€
  á 37,5€
  voimassa 6kk ostosta

Peruutusehdot tunneille:
Ilmainen peruutus 24h ennen sovittua tuntia, muissa tapauksissa ilman lääkärintodistusta tunti peritään kokonaishinnassaan.
Pidemmät poissaolot kuten sairaslomat, ulkomaanmatkat jne. sovitaan erikseen pidentämällä paketin voimassaoloaikaa poissaolon verran.

ajanvaraus tutustumistunnille & yksittäisille laulutunneille

Intuitiivinen valmennus & parannus

Laulutunti & energiahoito -sessio 120min

Tämän kaksituntisen aikana saat valmennuksen sekä parantavan energiahoidon äänellesi. Alkuun tutustumme yksilölliseen ääneesi, ja sen kehityskohtiin, jonka jälkeen ohjaan intuitiivisia ääniharjoitteita, jotka laajentavat ja avaavat ääntäsi. Valmennuksen jälkeen pääset rentoutumaan hoitopedille, jossa teen parantavan energiahoidon. Hoito vahvistaa uusia yhteyksiä keho-mieli-sielu -yhteydessäsi, joita juuri aktivoimme intuitiivisen valmennuksen aikana.

Hinta:
120min 100€

%d bloggaajaa tykkää tästä: