Alkulaulu-kurssi 2023

Intuitiivisen improvisoinnin Alkulaulu-kurssi

Oletko kaivannut intuitiivisempaa ja kokonaisvaltaisempaa tapaa laulaa? Vapaata, rajaamatonta äänenkäyttöä? Yhteyttä vahvaan luovaan kanavaan sisälläsi, jonka kautta laulut syntyvät hetkessä?

Alkulaulu-kurssi vie sinut laulujen alkulähteelle, josta voit ammentaa alkuvoimaa omaan lauluääneesi, pysyvästi.

Haluaisitko laulaa intuitiivisesti ja kokonaisvaltaisesti, ilman että järkimieli kontrolloi säveliä, ja että laulu tuntuu myös sinusta euforiselta?

Vapaa, rajaamaton ja sielukas ääni.
Ikiaikaisen intuition ohjaksissa.

Kun muodostat yhteyden alkulähteeseen sisälläsi, vapaudut laulamaan läsnäolon hetkestä käsin, ilman suorittamista.

Oletko valmis 7 viikon matkalle, joka avaa sinut
intuitiosi ja äänesi yhteistyölle?

Jos rakastat nuottien seuraamista, tämä kurssi ei ole sinulle. Nimittäin tällä kurssilla opimme, kuinka laulaa kokonaisia kappaleita ilman aavistustakaan siitä, mitä seuraavaksi tulee. Ei sovittuja sääntöjä tai mitään muutakaan muistettavaa. Intuitiivinen improvisaatio on nimensä mukainen asia, ja sinä tulet improvisoimaan lauluja intuitiolla.

Tällä kurssilla opit kuinka..

  • Rakentaa kestävä pohja äänenkäytölle
  • Vapauttaa ääni mielen esteistä
  • Yhdistyä sisäiseen luovaan kanavaan, joka luo lauluja

Olen intuitiivinen laulaja, laulunopettaja ja selvänäköinen energiahoitaja, ja tämä kurssi on syntynyt syvästä sielun kutsusta. Jaan kurssilla intuitiivisen improvisaation taian, johon olen reitin valaissut. Tule mukaan tälle ikimuistoiselle matkalle, kohti musiikillista sieluasi.

Kurssittajana on Emma, joka löysi intuitiivisen laulun shamanistisilta rumputulilta.

Mitä tarkoittaa intuitiivinen improvisaatio?

Intuitiivinen improvisaatio on hetkessä laulamista ilman sovittuja rakenteita tai ennakoituja säveliä. Se on tapa laulaa, jossa mielesi tyhjentyy ja muutut tunteiden puhtaaksi kanavaksi. Välität äänelläsi sanatonta sanomaa, jonka kuulija sydämellään rekisteröi.

Olen itse aina rakastanut improvisointia ja säveltämistä. Sieltä olen löytänyt flow-tilani, yhteyden johonkin minua suurempaan voimaan joka on luonut musiikkia kauttani.

Musiikkiopintojeni aikana tuntui, ettei tarjolla ollut sopivaa paikkaa, missä voisi improvisoida vapaasti. Aina oli sovittuja sääntöjä, ja ehtoja rakenteille joiden puitteissa improvisaatiota tapahtuu. Kaltaiseni luonnonlapsi ei niiden seuraamisesta innostunut, ja joksikin aikaa jopa palo musiikkia kohtaan sammui.

Kunnes löysin itseni shamanistisista rumpupiireistä. Siellä sydämeni sytytettiin uudelleen palamaan (suorastaan roihuamaan) musiikille ja laulamiselle, mutta lauluni olikin muuttunut, ja aivan uudenlainen. Se oli intuitiivista laulua, ja sillä ei ollut enää mitään tekemistä järjen kanssa, kuten olin ennen tottunut. Pääsin irti järjellä laulamisesta ja aloin laulaa sydämelläni, sielusta asti.

Viime vuodet olen sisäistänyt kaikkea kokemaani intuitiivisen laulun maailmassa, yhdistänyt ne opit myös akateemisen maailman oppeihin, integroinut ja säännöllisesti vieraillut rumpuni kanssa nuotiolla, todellisen opettajani luona. Nyt olen valmis opastamaan muita tälle samalle matkalle intuitiivisen äänen ja laulun löytymiseen, minkä itse kävin. Toimin kätilönä kun sinä synnytät oman Alkulaulusi.

Alkulaulukurssille voi tulla kuka vain, joka omistaa äänen ja on haluaa laulaa intuitiivisesti. Ei haittaa vaikka sinulla ei olisi mitään käryä intuitiosta, taikka laulamisesta, minä olen täällä sitä varten että kerron niistä sinulle.

Tervetuloa mukaan, tulevat Alku-laulajat!

Kurssi sopii mainiosti myös pidempään harrasteneille tai jopa ammatikseen laulaville.

Sisällöstä

Kurssi kestää 7 viikkoa, ja siihen sisältyy viikottain 1x50min yksityistunti sekä 2-3h ryhmätunti. Eli opetusta on joka viikko yhteensä n. 4h.

Tämän lisäksi, kurssiin kuuluu 1x120min energialaulutunti, joka varataan jälkikäteen, n. 3-4vko kuluttua kurssin päättymisestä. Tällöin kartoitamme miten matkasi on jatkunut Alkulaulukurssin päätyttyä ja saat lauluvalmennusta sekä energiahoitoa.

Alkulaulu perustuu näihin kolmeen asiaan:

1. Eheä ääni & terve tekniikka

Puhdistamme äänenmuodostustekniikkaa vääristä ja kuormittavista tavoista, ja tuomme tilalle tasapainoisen, eheän tekniikan. Tämä tekniikka perustuu läsnäoloon kehossa, eikä puske mitään rajojasi vasten. Se perustuu siihen tunteeseen, jossa jokainen sävel ikäänkuin hieroo kehoasi sisältäpäin. Helppoa kuin hengitys, ja hyvältä tuntuvaa, miellyttävän tuntuista äänenkäyttöä.

2. Vapaa ääni & tunnelaulu

Teemme töitä jotta järki pääsee lepäämään, ja luovat tunteet ottavat vallan. Tämä osio on hyvin terapeuttinen, sillä vanhoja tunteita pääsee kehostasi purkautumaan turvallisesti äänen ja laulun saattelemana. Tuettuna opettelet heittäytymistä ja kytkeytymistä aitoihin tunteisiin. Ei enää feikattuja tunteita lavalla, vaan voit olla aito, ja laulaa sydämesi pohjasta kuuntelijoille. Tämä tulee keventämään kokonaisvaltaista olemustasi esiintymistilanteissa ja helpottamaan jännitystä.

3. Intuitiivinen ääni & laulukanavointi

Keskitymme äänen ja laulun henkiseen aspektiin. Yhdistymistä ns. sieluosaan meissä, joka on se luova kanava, jonka kautta taide ja uudet keksinnöt syntyvät. Eli puhdas luovuus sinussa. Teemme harjoituksia joissa opit laajentamaan tietoisuuttasi ja avaamaan hanan, jonka kautta intuitiivinen laulu virtaa. Tämä on intuitiivisen improvisaation ytimessä, jonka toteutumista erilaiset ääniharjoitukset, meditaatiot ja energiahoidot tukevat.

Yksityistunneilla avataan sinun omaa uniikkia polkuasi kohti Alkulaulua ja valmistaudutaan yhteisille ryhmätunneille.

Kurssi päättyy nuotiopiiriin luonnossa, jossa pääset kokemaan shamanistista rumpulaulantaa yhdistyen luonnon elementteihin.

Yksityistuntien ajankohdat sovimme erikseen, ja tarpeen mukaan näillä tunneilla on energiahoitoa, ääniopetuksen ja laulamisen lisäksi.

KURSSIN TIEDOT:

Ajankohta:

1. Kurssi 15.5.-30.6. (7vko) TÄYNNÄ
2. Kurssi 17.7.-31.8. (7vko)

Yksityistunnit 50min ma-ke iltaisin klo 16 ja 20 välillä
(ajat jaetaan osallistujien kanssa)

Ryhmätunnit torstaisin klo 17:30 (kesto 2-3h)
+ myöhemmin varattava 1x120min energialaulutunti

Hinta:
1. Kurssi 500€ *250€
2. Kurssi 500€

Hinta sisältää yht. 30 tuntia opetusta, joista 9 tuntia on yksilövalmennusta.

* Ensimmäinen kurssi on pilotointi sekä osa tutkimustani liittyen intuitiiviseen improvisaatioon ja siksi puoleen hintaan. Kerään kurssilaisilta kirjallisesti kokemuksia lyhyiden haastatteluiden muodossa kurssin aikana.

Huom! Kurssit ovat siis samoja, eivätkä eri tasoisia!

Ilmoittautuminen ensimmäiselle kurssille 5.5. klo 15 mennessä.
Toiselle kurssille ilmoittautuminen viim. 7.7.

Kurssin voit maksaa kahdessa osassa, kuitenkin niin, että kurssi on maksettu ennen sen päättymistä. Varausmaksu 50€ (sis. kurssin hintaan).

Paikkoja on vain muutama per kurssi joten ole nopea ilmoittautumisessa!

Perumisehdot:

  • Varausmaksua ei palauteta jos kurssille osallistumiseen tulee este.
  • Jos sinulle sattuu jotain kurssin aikana, ja joudut keskeyttämään kurssin, voit käyttää jäljellä olevat yksityistunnit (7x50min/kurssi) kuluvan kalenterivuoden aikana.
  • Jos jostain syystä koko kurssi peruuntuu tai keskeytyy, ja olet jo maksanut kurssin, saat rahasi takaisin joko osittain tai kokonaan, riippuen toteutuneesta kurssista.
  • Jos kurssin jälkeen sinulla on sellainen olo, ettet saanut rahoillesi vastinetta, ole yhteydessä minuun ja sovimme korvauksen. Ensisijainen tavoitteeni on tyytyväiset asiakkaat.

Rakkaudellisin terveisin Emma / Ehea Voice ❤

Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse eheavoice@gmail.com tai soittaa / laittaa viestiä puh.numerooni 0400330570 jos sinulla on kysyttävää tai ilmoittaudut kurssille.

Opit vain sen, mikä sielussasi jo on, ja kun kuuntelet sielua, olet nopeammin perillä.
Sillä sielussasi on kaikki viisaus.

@eheavoice

#intuitiivinenimprovisaatio #alkulaulu #shamanistinenlaulaminen #luovaintuitio

Kuvat SinituuliaVisuals ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: