parannushoidot

“Everything is energy and that’s all there is to it.
Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.”.
– Albert Einstein

Intuitiiviset ääniparannushoidot

Äänellä parantaminen ja energian kanavointi ovat vuosisatoja vanhoja keinoja ihmisen kokonaisvaltaiseen parantamiseen. Kaikki on energiaa, niin myös sinä pohjimmiltasi. Energiaan vaikuttamalla vaikutamme kaikkeen, niin sisällä kuin ulkopuolellammekin. Energialla voimme vaikuttaa myös niihin osiin keho-mielessämme, jotka muilla tavoin ovat vaikeasti tavoitettavissa. Olen sisäsyntyinen selvänäkijä ja energiahoitaja, ja näissä hoidoissa käytän lahjaani lukea sekä muuttaa energiaa.
Hoito tapahtuu aina sillä tasolla, millä hoidettava on valmis ottamaan vastaan.

Energiahoidoissa korkeavärähteinen energia virtaa kauttani hoidettavaan, ja sen mukaan kuin on tarpeen, tulee luettavakseni myös viestejä. Nämä voivat näkyä mm. symboleina, väreinä, niminä, kylmän/kuuman tuntemuksina tai jopa ääninä. Näitä sanotaan selväviesteiksi ja tulkkaan viestit aina hoidettavalle niin, että viesti tulee selkeästi ymmärrettävässä muodossa perille. Näiden viestin tarkoitus on aina tukea ja auttaa hoidettavaa henk. polullaan, kohti rakkaudellisempaa ja keveämpää elämää.

Intuitiivinen energia- & ääniparannushoito

Hoito tapahtuu hoitopedillä makoillen, arkivaatteet päällä. Välitän parantavaa energiaa äänelläni, laululla, kosketuksella ja ns. sädetyksellä, eli käsistäni fyysisen kehosi yläpuolella, ylemmissä energiakehoissa.
Joskus hoidoissa käydään myös keskustelua sinun ja henkimaailman välillä.

Hinnasto:
  • 90min hoito 90€
  • 60min hoito 70€
  • 45min hoito 50€

ajanvaraus

%d bloggaajaa tykkää tästä: