Ehea, opettaja ja parantaja

“What is a teacher? I’ll tell you: it isn’t someone who teaches something, but someone who inspires the student to give of her best in order to discover what she already knows.” 
– Paulo Coelho, The Witch of Portobello

Olen Ehea, intuitiivinen laulaja ja ääniparantaja.

Tärkein missioni on jakaa intuitiivisen äänen voimaa jokaiselle, joka siitä voi hyötyä. Olen aina ollut kiinnostunut laulamisesta ja äänenkäytöstä, mutta intuition yhdistyttyä työhöni, olen kokenut löytäneeni jotain todella merkittävää.

Ääni & intuitio ovat vuosisatoja kulkeneet käsikädessä, mutta ikävä kyllä moderni ihminen tietää tästä yhteydestä nykypäivänä hyvin vähän.

Me ihmiset olemme aina osanneet laulaa, intuitiivisesti ja opitusti. Se on sisäänrakennettu taito, joka on mahdollista herättää uudelleen eloon oikein lähestyttynä.

Ja tätä kykyäsi haluan sinussa herätellä henkiin.

Oppaana matkallasi äänivoimaan

Oma tieni on kulkenut musiikkikoulujen läpi jo pienestä pitäen. Aloitin 8-vuotiaana viulunsoiton ja siitä matkani jatkui laulajaksi, konservatoriossa ja viimeisenä vielä opintoihin ammattikorkeakoulussa, pääaineena laulunopettajan opinnot. Tästä kaikesta on ollut pelkästään hyötyä, mutta koen että todellinen potentiaalini musiikissa, laulajana ja opettajana, olisi mennyt hukkaan, ellen olisi kokenut heräämistä henkiselle tielle. Olin juuri aloittanut opinnot laulunopettajana, kun tuli minun aikani alkaa tutustumaan tähän energian ja henkien maailmaan.

Selvänäkijä, shamaani, noita?

Silloinen laulunopettajani vei minut mukanaan meediotilaisuuteen. Tuosta tapahtumasta lähtien usko henkiin ja näkymättömään maailmaan alkoi palata kohisten.

En ollut koskaan ns. henkinen ihminen ja en uskonut mihinkään ”yliluonnolliseen”. Tämä elävän elämän merkki kuitenkin meediotilaisuudessa sai minut pyörtämään pääni. Siitä alkoi matkani oppilaana energiamaailmassa.

Tämä tapahtui vuonna 2019 sen jälkeen onkin tapahtunut paljon.
Opiskelin joogaohjaajaksi, ja intensiivisen joogaharjoituksen aikana pamahtivat energiakanavat minussa auki. Muistan kun erään harjoituksen päätteeksi kämmeneni ikään kuin ”syttyivät tuleen” ja tunsin pakottavaa tarvetta viedä käsiä harjoituskaverini yläpuolelle. Myöhemmin selvisi että se oli parantavien käsieni aktivoituminen.

Olen todella kiitollinen siitä, kuinka ympärilleni on löytynyt ihmisiä, joilta olen saanut runsaasti kallista tietoa ja oppia energiaparantamisesta ja selvänäkijyydestä. Osaan avata ja sulkea kanavia sen mukaan, kuin niitä tarvitsen, ja osaan olla myös hygieeninen energioiden kanssa.

Miten ääni parantaa?

Äänen parantavasta voimasta löytyy paljon kirjallisuutta ja jopa tutkimusta, ja lyhyesti haluan tämän parantavan voiman selittää energia/atomi-kvanttitasolla. Me olemme kaikki energiaa, värähtelemme pienenpieninä atomeina ja hiukkasina jatkuvasti. Myös ääni on energiaa ja vaikuttaa syvästi meihin (huom. myös kaikki äänet, pidä huolta missä ääniympäristössä vietät aikaasi). Äänellä voi siis parantaa, mutta myöskään mikä tahansa ääni ei paranna. Siihen tarvitsemme intuition avuksi.

Huomasin alkaessani tehdä energiahoitoja, että minulle luontaisin tapa kanavoida on ääni. Voin yhtäkkiä tuntea suurta tarvetta päästää tiettyä taajuutta äänenä esim. asiakkaan kipeälle jalalle, ja päästäessäni ääntä, huomaan että tämä alue silminnähden rentoutuu. Tätä nimitän ääniresonanssihoidoksi.

Seuraava tapa tästä, on intuitiivinen laulu. Ihmisen keho (ja sen kaikki tasot) ovat monimutkainen systeemi ja yhden systeemin hoitamiseen tarvitaankin useita eri taajuuksia. Näistä taajuuksista syntyy yhdessä laulu.

Hoitavan laulun kanavointiin liittyy usein myös valokieli joka on sielun kieli. Se ei ole mielellä ymmärrettävää, mutta sydämemme ymmärtää joka sanan. Se on ikiaikainen kieli ja keskus jonka kautta voimme saada hurjan paljon tietoa sielutasolla.

Kolmas, ja ehkä myös tärkein tapa äänellä parantamiseen, on itse äänentuotto.
Ääntely ja laulaminen.

Intuitiivinen äänenkäyttö

Olen pitänyt laulutunteja vuodesta 2018 lähtien ja sitä paljon pidempään itse opiskellut laulua. Jo ennen henkistä heräämistäni, aloin kiinnittää erääseen seikkaan tarkkaa huomiota; siihen kuinka meidän mielemme on kytköksissä ääneemme.
Nykyään ymmärrän mekanismin vaikutuksesta enemmän, ja kyse onkin siitä, kuinka mieli-keho-yhteydet peilaavat toisiaan, ja ääni on sen keskiössä. Kurkku jossa äänentuottolaitteemme on, jopa sijaitsee pään ja muun kehon välissä.

Laulua opettaessa aloin huomata oppilaissa, kuinka silminnähden ujot henkilöt alkoivat perusolemukseltaan muuttua, kun he pääsivät käsiksi isoihin ääniin ja kovaan volyymiin äänellänsä. Samaten he, jotka kävivät aina tunnin alussa ylikierroksilla ja eivät osanneet rauhoittua, löysivät tyyneyttä olemukseensa kun harjoittelimme ääneen pehmeyttä. Tämä kiinnitti huomioni ja koin löytäneeni jotain todella merkittävää.

Pääsin myös itse osaksi näitä mieli-keho-ääni-esimerkkejä, ja tahdon jakaa sen kokemuksen kanssasi:

Olin jo pitkään halunnut oppia särölaulutekniikan, sillä teini-ikäisenä fanitin näitä raspikurkkuja, enkä voinut jättää oppimatta tätä ihailemaani tekniikkaa.
Useamman laulunopettajan kanssa opettelimme ja harjoittelimme tekniikkaa; sain CVT-koulutetuilta erittäin taitavilta opettajilta luultavasti kaiken mahdollisen tiedon sekä harjoitteet, kuinka tällaista rock-säröä voisi terveesti ja turvallisesti tuottaa. Yritin kaikkea, mutta tuloksia ei syntynyt. Särö sattui kurkkuun ja se ei vain löytänyt oikeaa kohtaa kehossani. Minkään muun tekniikan kanssa minulla ei ollut ollut vastaavia ongelmia.

Aikaa kului ja säröä kokeiltiin opettajan kanssa aina säännöllisin väliajoin. Elämä alkoi samaan aikaan viestittää minulle yhtä hyvin olennaista asiaa; enhän ollut kohdannut vihan tunnetta kehossani! Ja viha on olennaisesti särötekniikkaan liittyvä tunne. Mietipä villikisoja, tai muita eläimiä, nekin ärisee vain vihaisena.

Sainkin matkan varrella hyviä työkaluja vihan ja muiden tunteiden purkamiseen, ja yksi niistä oli minulle ylitse muiden. Se oli Ecstatic Dance. Ekstaattinen tanssi on vapaata liikettä jossa musiikin soidessa liikutaan ja tanssitaan kuten halutaan. Se on tila jossa kannustetaan kohtaamaan ja purkamaan sisälle hautautuneita tunteita.
 
Eräissä torstai-illan tansseissa se sitten tapahtui – viha purkautui sisältäni. Tunsin voiman joka vyöryi ylös ja ulos kehostani. Se oli viha ja aggressio, pitkään sinne työnnettynä. Aloin hengittää raskaasti ja samalla pyöriä ympyrää paikallani. Päätin että nyt annan luvan tämän tunteen purkautua, enkä estele. Aloin ensin sähistä, sitten murista ja lopulta karjuin ja ärjyin kurkkusuorana tanssilattialla. Äänestäni kuului varmasti kaikki mahdolliset särötekniikat: distortion, growl, creak, rattle ja grunt (CVT-termein). Tunsin oloni niin helpottuneeksi ja vapautuneeksi kun viha oli purkautunut.

Olin viimein vapautunut tuntemaan vihaa. Ja pian huomasin, että myös ääneni oli laajentunut.
Seuraavalla kerralla kun kokeilin (täysin samoilla ohjeilla millä aiemminkin harjoittelin) särötekniikkaa, niin se kauan kaipaamani särö tuli. Se vaan tuli, niin helposti ja vaivattomasti! Distortion efekti pääsi läpi kehostani. Olin ihmeissäni, mitä juuri oli tapahtunut! En voinut yhdistää sitä mihinkään muuhun kuin purkaukseen tanssilattialla. Pian lauleskelin radion mukana ”Alive” biisiä särön kanssa.

2020

Tämä on esimerkkini siitä, kuinka vapauttamalla tunteita, keho sallii äänen laajentua.

Emma

Olen opettaja joka tahtoo sinun onnistuvan, ja parantaja joka iloitsee sinun mokistasi. Toivon että Ehea Voicen palveluissa tunnet olosi turvalliseksi, kannatelluksi ja välitetyksi. Olen täällä sinua varten, ja odotan innolla että pääsen kohtaamaan sinut. Jokainen oppilas sekä hoidettava opettaa myös minua, intuitiivisesti sekä joskus myös teoreettisesti. Olen aina valmis kehittymään, laajentumaan, kun sitä tarvitaan.

Olen syntymänimeltäni Emma. Vapaa-ajalla rakastan luonnossa kävelyä mieheni kanssa, hevostelua, ystävien kanssa hengailua ja kehosta huolehtimista.
Olen sosiaalinen introvertti ja viihdyn ihmisten seurassa sekä yksin.
Parhaimmillani olen aina kahdenkeskisissä tapaamisissa.

Asiakaspalautteita

”Kiitos kun oot opettanu mua! Tunneista on ollu tosi paljo apua ku oot niin hyvä opettaja👍🏻 Tosi nopiasti löydät ratkaisut ongelmiin ja löytyy monipuolisia harjotuksia. Mielellään jatkaisin syksyllä sun kanssa, jos vaan pystyy😊”

”Emmalla on todella erityinen tapa hoitaa, en ole kokenut koskaan mitään vastaavaa! Ja ah mikä ääni ja miten hän käyttää sitä❤️ tunnin hoidon aikana puhdistimme useamman traumaattisen entisen elämäni ja vapauduin hurjasti.”

”Kävin Emman hoidossa, jossa harjoiteltiin äänenkäyttöäni ja lisäksi Emma teki minulle energiahoidon. Emma on ihana ihminen, tunsin itseni tervetulleeksi hoitoon ja pystyin hyvin rentoutumaan. Äänityöskentely Emman kanssa oli hauskaa ja sain ääniharjoitteita kotiläksyksi. Käytän ääntäni paljon töissä ja harjoitusten myötä ääneni on vahvistunut enkä väsy enää yhtä helposti työpäivän aikana. Energiahoidossa pääsin puhdistamaan ja eheyttämään syviä lapsuudenhaavoja ja vaikka aihe oli minulle herkkä, oli minulla koko ajan turvallinen olo. Hoidon jälkeen oloni oli vahvempi ja pystyin näkemään asioita selkeämmin. Voin lämpimästi suositella Emman hoitoa kaikille💖”

”Maadoittava ja eheyttävä Maa-äidin energia syleili ja voimaannutti haavoja korjaten. Koin olevani ikään kuin aikamatkalla Pohjois-Amerikkaan intiaanien rumpu-laulu- piiriin, jossa sieluani hoidettiin alkukantaisella, taianomaisen kauniilla musiikilla meditatiiviseen tilaan jossa oli mahdollista hoidolla tasapainottaa chakrojen epäsuhdat. Jokaisen hoidettavan chakran kohdalla sain viestin, joista jokainen todellakin kolahti. Loppuvaiheessa puhdistui kyyneleiden kautta paljon tukoksia, ja niiden liuettua purkautui vapautunut ilo naurun voimalla. Hoidon jälkeinen olotila on pitkälti rauhaa, iloa ja varmuutta siitä että kaikki on juuri niin kuin pitääkin.”

”Sun hoito oli todella voimakas. Pääsin nopeasti syvärentouden tilaan, ja ajankäsitys hävisi. Koin että tulin kuulluksi ja nähdyksi, joka on itselle todella tärkeää. Hoidossa tuli esiin juuri sellaisia asioita mitkä resonoivat mussa syvällä, ja tunsin energiavirtaukset voimakkaasti. Erityisesti sun tapa hoitaa myös kehollisesti, sekä upean intuitiivisen laulun ja valokielen kautta oli vaikuttavaa ja syvästi hoitavaa. Todellakin tulen uudestaan sun hoitoon ja sun lääkkeen äärelle. 💖”

”Kiitos tämänpäiväisestä ääniparannushoidosta, oli mieletön matka ja itkin varmaan puolet ajasta ❤😅 Se voima, rakkaus, lämpö, kauneus ja kaikki muu ihmeellinen mitä kanavoit meille oli jotain aivan mahtavaa ja tuntui syvällä soluissa asti, kuin Äiti Jumala ite ois siinä ollu äänessä ❤ Kiitos kiitos kiitos ❤”

ajanvaraus

Kuvat @Sinituuliavisuals

%d bloggaajaa tykkää tästä: